Schilderen op nummer is een leuke creatieve hobby voor jong en oud, waarbij je een genummerd canvas vult met verschillende kleuren verf. Naast het feit dat je op deze manier zelf de mooiste kunstwerken kan maken, is het bovendien een goede manier om tot rust te komen en tegelijkertijd je creativiteit te stimuleren en je concentratievermogen te verbeteren. Kortom; alleen maar voordelen. Waar wacht je nog op?

Kunstenares Dikke Dames

Corrie Leushuis is de bedenker en kunstenares van de prachtige dikke dames schilderijen. Het kenmerkende aan Corrie’s schilderijen, is de kleur die zij verwerkt in haar kunstwerken. Corrie gelooft in de kracht van kleur en het positieve effect dat kleur met zich meebrengt. Door middel van haar kleurrijke dikke dames schilderijen hoopt zij vrolijkheid te brengen in elk interieur, wat resulteert in een beter humeur.

Schilderen op nummer kopen

Weet jij al welk dikke dames schilderij van Corrie Leushuis je graag zelf zou willen maken? Koop dan vandaag nog jouw favoriete schilderij op nummer. Twijfel je nog? Laat je dan inspireren door bovenstaande collectie. Wat dacht je van dit gezellige ‘Onderonsje’ of van deze gezellige ‘Picknick’? Let bij het kopen van jouw favoriete schilderij op nummer goed op welke grootte je bestelt. De dikke dames schilderijen zijn namelijk te verkrijgen in verschillende groottes, waardoor ze geschikt zijn voor elke kamer.

Vind je Corrie’s dikke dames leuk, maar vind je haar dierenschilderijen leuker? Bekijk dan eens onze collectie dieren schilderen op nummer. Voor het volledige overzicht van schilderijen op nummer, bekijk je hier onze gehele collectie. Ben je op zoek naar een diamond painting van de dikke dames schilderijen? Bekijk dan onze collectie dikke dames diamond paintings.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2021 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!