Schilderen op nummer dikke dames

Inmiddels zijn de kleurrijke Dikke Dames van Corrie Leushuis landelijk bekend. Haar vrolijke schilderijen zijn erg geliefd en ook jij kan ze maken! Met behulp van nummertjes kunnen zelfs de minste creatievelingen een mooi Dikke Dames schilderij maken. Op de schilderijen zie je hedendaagse dingen gebeuren in de vrolijkste kleuren. Bij vrolijke paintings bieden we de speciaal ontworpen schilderijen van Corrie Leushuis aan voor verven op nummer.

Verven op nummer is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Verven op nummer is een hobby die vele voordelen met zich meebrengt. Als eerste maak je natuurlijk de mooiste schilderijen, maar het is ook nog eens goed voor je ontspanning, het stimuleren van je creativiteit en het verbeteren van je concentratievermogen. 


Bekijk hier alle Dikke Dames schilderijen die jij op nummer kan verven! En misschien heb jij binnenkort je eigen Dikke Dames aan de muur hangen!

Kunstenares Dikke Dames

De Dikke Dames schilderijen zijn ontworpen door Corrie Leushuis. Corrie gelooft in de kracht van kleur en het positieve effect dat kleur met zich meebrengt. Dit komt ook terug in haar Dikke Dames schilderijen. Met de Dikke Dames schilderijen wil ze vrolijkheid brengen in ieder interieur en daarmee ook het humeur van mensen op te vrolijken. Lees hier meer over Corrie Leushuis. 

 

Al op de basisschool ontdekte Corrie haar talent voor tekenen. Toen ze van de middelbare school afging, heeft ze twee jaar aan de kunstacademie gestudeerd, maar dat was toch niet haar ding. Uiteindelijk heeft ze zeven jaar lang les gehad van een bekende leraar van de Twentse Academie. Dit heeft de basis gevormd voor de carrière die ze inmiddels heeft opgebouwd. 

Verven op nummer kopen

Ben jij enthousiast geworden van de Dikke Dames van Corrie Leushuis en wil jij er graag zelf een maken? Bekijk dan welke maat jij nodig hebt, waar je hem op wil hangen en kies uit vijf verschillende schilderijen het leukste Dikke Dames schilderij uit. Naast de Dikke Dames heeft Corrie ook dieren schilderijen. Schilder bijvoorbeeld een kleurrijke koe, aap of puppy. Koop hier je verven op nummer schilderij en ontvang een gratis luxe vijfdelige penselen set. 

 

Vind jij de Dikke Dames helemaal geweldig, maar is verven echt niet jouw ding? Dan hebben we ook nog de diamond paintings van de Dikke Dames. Bij de diamond paintings maak je een schilderij met kleine geruite steentjes. De kleine gekleurde steentjes plak je op een canvasdoek en dat vormt dan een mooi Dikke Dames schilderij. Bekijk hier de Dikke Dames diamond paintings. 

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!