Schilderen op nummer

Ben jij ook zo gek op de schilderijen van Corrie Leushuis en hou je er bovendien van om creatief bezig te zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf nu kan jij de schilderijen van Corrie Leushuis namelijk zelf namaken. Hoe? Door middel van schilderen op nummer natuurlijk! Naast het feit dat dit erg leuk is om te doen, werkt het daarnaast ook ontspannend. Ga aan de slag met een van onderstaande schilderpakketten en maak jouw eigen meesterwerk.

Wellicht ben je al bekend met het principe van schilderen op nummer, maar misschien is het ook nog helemaal nieuw voor je. Schilderen op nummer kan gezien worden als het inkleuren van een schilderdoek. Bij het bestellen van een schilderij op nummer, ontvang je van ons een pakket bestaande uit een canvas met genummerde vakjes. Hierbij ontvang je bovendien genummerde potjes verf. Aan jou de taak om de genummerde vakjes nauwkeurig te kleuren met de bijbehorende verf. Het is een leuke hobby voor jong en oud, waarmee je prachtige schilderijen kan maken. En wat is er nou leuker dan een zelfgemaakt schilderij aan de muur dat gebaseerd is op de kleurrijke creaties van Corrie Leushuis?

Schilderen op nummer volwassenen

Bij schilderen op nummer denk je misschien aan die pakketten die je wel eens in een hobbywinkel ziet, waarmee kinderen zelf een eenvoudig schilderij kunnen maken. Het is dan ook logisch dat er soms nog wat verwarring wil ontstaan over de doelgroep voor schilderen op nummer. Echter is het absoluut niet alleen bedoeld voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. De prachtige schilderijen van Corrie Leushuis lenen zich perfect voor schilderen op nummer, waarmee je als volwassenen wordt uitgedaagd om je van je creatieve kant te laten zien. Welk schilderij van Corrie Leushuis zou jij graag namaken?

Het kan natuurlijk zijn dat je ervan houdt om creatief bezig te zijn, maar dat schilderen niet echt jouw ding is. In dat geval verwijzen we je graag naar onze collectie diamond paintings. In tegenstelling tot wat je wellicht zou verwachten door de naam ‘painting’, heeft dit niks met schilderen te maken. Bij diamond painting wordt er gewerkt met een zelfklevend canvas, waar vervolgens gekleurde steentjes op geplakt worden. Net als bij schilderen op nummer, wordt er bij diamond painting ook gebruik gemaakt van nummers om kleuren aan te duiden.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2022 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!