Diamond painting dikke dames

De dikke dames zijn inmiddels een bekend begrip in ons land. Corrie Leushuis, de eigenaresse van deze webshop, heeft de dikke dames in het leven geroepen en is dus de kunstenares achter dit bekende ontwerp. Hoe leuk zou het zijn om de dikke dames van Corrie Leushuis zelf te creëren? Goed nieuws, want vanaf nu is dat ook mogelijk. De bekende dikke dames schilderijen zijn nu namelijk te verkrijgen als diamond painting, waardoor jij zelf als kunstenaar aan de slag kan met een van onderstaande kleurrijke schilderijen. Welk schilderij is jouw favoriet?

Diamond painting is een goede manier om even helemaal tot rust te komen. Bovendien is het goed voor je concentratievermogen en stimuleert het je creativiteit. Niet gek dus dat diamond painting tegenwoordig zo’n populaire hobby is onder alle leeftijden.

Door deze toenemende populariteit, zijn diamond paintings op veel plekken te verkrijgen. Maar ook tussen diamond paintings zitten veel verschillen. Op onze webshop kan je rekenen op kwaliteit en daarnaast op vrolijkheid. Want van zoveel kleur wordt iedereen blij, toch?

Dikke dames schilderij

De dikke dames schilderijen van Corrie Leushuis zijn er in alle soorten en maten. Wat dacht je van dit onderonsje of dit gezellige vrouwenfeestje? Onze diamond paintings geven jou de mogelijkheid om deze dikke dames zelf na te maken. Bestel jouw favoriete dikke dames schilderij vandaag nog en ga aan de slag met een van bovenstaande fleurige diamond paintings. Let op: de dikke dames schilderijen zijn te verkrijgen in verschillende groottes. Let bij je bestelling dus goed op welke afmetingen de door jou gekozen diamond painting heeft.

Diamond painting kopen

De diamond paintings van Corrie Leushuis zorgen ervoor dat iedere ruimte zich vult met kleur en vrolijkheid. Weet jij al welke dikke dames je zou willen namaken door middel van diamond painting? Koop dan snel jouw favoriete diamond painting en creëer zelf een prachtig fleurig schilderij. Leuk voor in huis, voor op kantoor of om cadeau te geven.

Ben je op zoek naar een ander type diamond painting? Bekijk dan ook eens onze dieren diamond paintings. Onze volledige collectie aan diamond paintings vind je hier.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!