Diamond painting dieren

Ben jij gek op dieren én op diamond painting? Dan hebben we goed nieuws voor je. De kleurrijke dierenschilderijen van Corrie Leushuis zijn nu namelijk ook te verkrijgen als diamond painting. Dat geeft jou dus de mogelijkheid om in de schoenen van Corrie te stappen en haar schilderijen zelf te creëren. En wat is er nou leuker dan een diamond painting van een schattige kat of kleurrijke koe? In de collectie hieronder vind je al onze diamond paintings van dieren. Welke vind jij het leukst?

Heb je zin om even lekker te ontspannen en je hoofd leeg te maken? Dan raden we je aan om diamond painting eens een kans te geven. Een nieuwe, en momenteel zeer populaire, hobby onder jong en oud. Met diamond painting kun je de meest schattige en leuke dierenschilderijen van Corrie Leushuis namaken. Naast het feit dat Corrie van kleuren houdt, houdt ze namelijk ook van dieren. Zo maakte zij onder andere vrolijke en fleurige schilderijen van katten en koeien, die nu dus als diamond painting te verkrijgen zijn. Zo wordt iedereen een kunstenaar!

Diamond painting kat

Zo schattig, zacht en knuffelbaar… Waar we het over hebben? Katten natuurlijk! Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van deze schattige viervoeters. Waar we ook geen genoeg van kunnen krijgen, is diamond painting. Corrie’s diamond paintings met katten bieden jou het beste van twee werelden: schattige kattenkoppen en daarbij creatief bezig zijn. Bovendien zijn de katten diamond paintings van Corrie Leushuis zo kleurrijk dat iedereen er blij van wordt. Heb jij meer met koeien dan met katten? Lees dan snel verder.

Diamond painting koe

Ook van koeien heeft Corrie ongelooflijk vrolijke schilderijen gemaakt die nu als diamond painting te verkrijgen zijn. Wat dacht je van deze Hollandse Koe? Of van deze Nieuwsgierige Koeien? Voor welke koeien painting je ook gaat, deze bonte koeien brengen gegarandeerd kleur en vrolijkheid in elke kamer. Kortom, super leuk voor in je huis of voor op kantoor. Ga jij voor een koeien of katten diamond painting? Of zijn bovenstaande dieren diamond paintings niks voor jou? Bekijk dan hier de complete collectie diamond paintings en bestel vandaag nog jouw favoriet!

Blijf altijd op de hoogte!

© 2022 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!