Diamond Paintings

Ben jij ook zo’n fan van diamond paintings? Wij ook! Door middel van onze paintings heb jij de mogelijkheid om de kleurrijke schilderijen van Corrie Leushuis zelf te creëren! Hoe leuk is dat? Bovendien is deze hobby een heerlijke manier om je hoofd leeg te maken en volledig tot rust te komen. Weet je nog niet goed welke painting je zou willen kopen? Bekijk ons volledige aanbod dan hieronder en bestel jouw favoriet vandaag nog.

Diamond painting is momenteel erg populair. Dat vinden wij niet gek, gezien alle voordelen die het met zich meebrengt. Zoals eerder genoemd, zorgt het voor ontspanning. Hiernaast stimuleert het je creativiteit en verbetert het je concentratie. Tot slot is het ook gewoon heel leuk om te doen en is het volgens velen heel verslavend…

Het leuke aan de paintings van Corrie Leushuis, is dat je de mogelijkheid hebt om de prachtige kleurige schilderijen van Corrie zélf na te maken. Zodra jij jouw kunstwerk af hebt kan je het een mooi plekje in huis geven. Ook zou je jouw zelfgemaakte schilderij cadeau kunnen geven aan familie of vrienden. Een persoonlijker cadeau kan haast niet, toch?

Diamond painting kopen

Weet je al welke painting je wil kopen? Of twijfel je nog? Onze paintings zijn onder te verdelen in twee categorieën. Hou je van dieren? Bekijk dan eens onze diamond paintings met dieren. Schilder jij liever een van Corrie’s dikke dames? Bekijk dan onze pagina met dikke dames diamond paintings.

Een diamond painting kopen kan je bij Vrolijke paintings!

Diamond painting bestellen

Heb jij altijd al een schilderij van Corrie Leushuis aan je muur willen hebben? Bestel dan een van onze paintings en creëer je eigen kunst! Onze paintings zijn te bestellen in verschillende maten. Kijk dus goed welke maat je wil hebben voordat je je bestelling plaatst.

Vind je het heerlijk om creatief bezig te zijn, maar is diamond painting niks voor jou? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor schilderen op nummer. Ook met het schilderen op nummer kan je de mooiste schilderijen van Corrie Leushuis namaken, van dieren-schilderijen tot de bekende ‘dikke dames’.

Volg ons ook op Instagram en Facebook om up to date te blijven van het laatste nieuws!

Blijf altijd op de hoogte!

© 2022 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!