Diamond painting paard

Zoek jij een unieke en vrolijke diamond painting van een paard? Dan zijn de paarden van Corrie Leushuis de perfecte keuze voor jou. Nu kan jij in de schoenen staan van Corrie om een mooi schilderij te maken. Met een diamond painting ben jij de kunstenaar die mooie creatie maakt.

Diamond painting wordt vaak gebruikt om te ontspannen. Het is namelijk erg rustgevend en een ideale bezigheid om je hoofd even leeg te maken. En dat terwijl je een mooie en vrolijke creatie maakt!

Het is de hobby voor jong en oud. Koop dus vandaag een diamond painting met paarden en word net als Corrie Leushuis een ware kunstenaar!

Paard schilderij als diamond painting

De paard schilderijen van Corrie Leushuis zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Bestel vandaag nog voor 15:00 uur een diamond painting, dan heb je deze morgen in huis. Zo maak jij thuis bijvoorbeeld het Vrolijk Paard. Op deze manier heb jij jouw zelfgemaakte schilderij in jouw eigen huis.

Vrolijk Paard

Let op! De diamond paintings van Corrie Leushuis zijn beschikbaar in verschillende maten. Zorg er dus voor dat jij de juiste afmeting koopt die bij jou past.

Diamond painting kopen

Ga jij ook het Vrolijk Paard van Corrie Leushuis thuis maken? De diamond paintings van Corrie zorgen namelijk voor kleur en vrolijkheid in iedere ruimte. Koop dus snel het Vrolijk Paard in de afmeting dat jou het beste schikt en ga thuis aan de slag! De diamond paintings zijn leuk voor in huis, op kantoor of om als cadeau te geven.

Ook leuk voor aan de muur diamond painting “Olifant”

Ben jij net als Corrie ook fan van andere dieren? Bekijk dan onze diamond painting dieren pagina en kijk wat Corrie voor jou in voorraad heeft. Wil je meer weten over onze diamond paintings of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We staan graag voor je klaar.

 

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!