Diamond painting olifant

Met de diamond painting van een olifant breng jij één van de ‘’big five’’ mee naar huis. Met hun goede geheugen grazen ze in kuddes van plek naar plek. Ben jij ook een echte fan van olifanten en diamond painting? Dan zit je goed op je plek bij Vrolijke Paintings! Lees snel verder of bestel gelijk een diamond painting van een olifant.

Een diamond painting van olifanten vol met kleur

Geef met de diamond painting van Vrolijke Paintings meer kleur aan jouw interieur. De Vrolijke Painting ‘’Onafscheidelijk’’ is vol kleur en weergeeft de speciale band die olifanten onderling hebben. Wist jij dat olifanten uiterst medelevend en sociaal zijn? Olifanten kunnen elkaar troosten en rouwen zelfs om hun overledene. Deze sociale eigenschappen worden weergegeven in de Diamond Painting van Corrie Leushuis.

Wat je allemaal krijgt bij een bestelling van een diamond painting?

Diamond painting is een groeiende creatieve hobby in zowel Nederland als België. Door steentjes van kunststof op de juiste plek te leggen sta jij in de schoenen van een ware kunstenaar. Diamond painting werkt met hokjes op nummer, waar je vervolgens de juiste kleur steen in het vakje plaatst. Het canvas bevat een lijmlaag waardoor de vierkante steentjes blijven plakken. Het is een langzaam, rustgevend en ontspannen proces, maar pas op! Het werkt zeer verslavend.

Onafscheidelijk Diamond painting olifant

Wanneer je een diamond painting bij Vrolijke Paintings koopt, krijg je een pakket met alle toebehoren. Het pakket bestaat uit een canvas, bijbehorende steentjes, pen, pincet, schrapper, hars en een bakje om de steentjes in te leggen. Met het pincet en de pen pak jij eenvoudig de blokjes op en plaats je het in juiste nummer op het canvas. Dus zodra de diamond painting bij jou thuis is geleverd, kan jij gelijk aan de slag.

Diamond painting olifant kopen

Met de diamond paintings van olifanten fleur je jouw interieur echt op. Het is dus een echte aanwinst voor dieren liefhebbers. Bestel daarom jouw diamond paintings bij Vrolijke Paintings. Kies een model uit, bepaal de maat en druk op bestellen. Je krijgt de diamond painting de volgende thuis dag geleverd als je voor 15:00 uur bestelt zodat je gelijk aan de slag kan.

Nog een ander exemplaar bestellen? Bekijk diamond painting “Bloemen”

Heb je behoefte aan advies voordat je bestelt of wil je meer weten over onze leveringen? Stuur ons dan een e-mail op info@vrolijke-paintings.nl.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!