Diamond painting kip

Wanneer jij een diamond painting van een kip mee naar huis neemt, neem je een afstammeling van de Tyrannosaurus Rex mee naar huis. Kippen hebben ijzersterk geheugen en hebben onderling een duidelijke hiërarchie met de pikorde. Heb jij ook een echte liefde voor kippen en diamond paintings? Dan ben jij helemaal op je plek bij Vrolijke Paintings.

Een diamond painting kip vol met kleur

Met de diamond paintings van Vrolijke Paintings geef jij vrolijkheid en kleur aan jouw interieur. De Vrolijke Painting ‘’Tokkelen aan de wijn’’ is vol kleur en geeft de sociale banden tussen kippen weer. Wist jij dat kippen veel meer kleuren zien dan mensen? Een kip zal dus veel meer kleur zien in de diamond paintings dan wij!

Tokkelen aan de wijn diamond painting kip

Wat je allemaal krijgt bij een bestelling van een diamond painting

Diamond painting is een creatieve hobby en is groeiende in zowel Nederland als België. Door steentjes van kunststof op de juiste plek te leggen sta jij in de schoenen van Corrie Leushuis. Diamond painting werkt met vakjes waar een nummer in zit. Vervolgens pak je de juiste kleur steen en plaats je die in het corresponderende vakje. Het canvas bevat een lijmlaag waardoor de vierkante steentjes blijven plakken. Het is een rustgevend en ontspannen proces waar je lekker de tijd voor kan nemen.

Wanneer je een diamond painting van Vrolijke Paintings aanschaft, is het volgende inbegrepen:
Canvas;
Bijbehorende steentjes;
Pen;
Pincet;
Schrapper;
Hars;
Bakje om steentjes in te leggen.

Met het pincet en de pen pak je eenvoudig de steentjes en daarna plaats je ze in het juiste nummer op het canvas van de diamond painting.

Diamond painting kip kopen

Fleur jouw woning op met de diamond paintings van kippen. De diamond painting van kippen zijn echt onmisbaar!. Bestel daarom jouw diamond paintings bij Vrolijke Paintings. Kies een model uit, bepaal de maat en druk op bestellen. Je krijgt de diamond painting de volgende thuis dag geleverd als je voor 15:00 uur bestelt. Zo ga je gelijk ontspannen aan de slag met jouw diamond painting.

Heb je behoefte aan advies voordat je bestelt of wil je meer weten over onze leveringen? Stuur ons dan een e-mail naar info@vrolijke-paintings.nl.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2022 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!