Diamond painting kind

Diamond painting is een heerlijke, rustige hobby die snel is omarmt binnen Nederland. Corrie Leushuis, de eigenaresse van Vrolijke Paintings, maakt vrolijke diamond paintings. Wist je dat je ook samen met jouw kind(eren) een diamond painting kunt maken? Bekijk hieronder de verschillende diamond paintings en bestel direct je favoriet!

Kom tot rust met een diamond painting

Wist je dat je met een diamond painting helemaal tot rust kunt komen? Naast dat het maken van een diamond painting je tot rust brengt, vergroot het je concentratievermogen en stimuleert het je creativiteit. Kortom, genoeg redenen om van het maken van diamond paintings je hobby te maken. Niet verrassend dat het maken van diamond paintings zo populair is.

Wist je dat diamond paintings op veel plekken te verkrijgen zijn? Niet overal kun je op kwalitatieve diamond paintings rekenen. Wij willen daar graag verandering in brengen en bieden om deze reden uitsluitend kwalitatieve diamond paintings aan. Naast de vele en felle kleuren wordt je daar gewoon blij van.

Kinderen schilderij

De diamond paintings van Corrie Leushuis zijn er in alle soorten en maten. Wat dacht je van ‘de kampioen’ of ‘lekker badderen’? Met onze diamond paintings wordt het mogelijk om zelf deze kunstwerken te maken. Bestel nu jouw favoriete schilderij en ga samen met je kind of kinderen aan de slag met één van bovenstaande fleurige diamond paintings. Tip: de diamond paintings zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Let bij je bestelling goed op welke afmetingen de door jou gekozen diamond painting heeft.

Diamond painting kopen

De diamond paintings van Corrie Leushuis zorgen er iedere keer weer voor dat de ruimte zich vult met kleur en vrolijkheid. Ben je reeds overtuigd over de diamond painting die je wilt gaan maken? Koop dan snel jouw favoriete diamond painting en creëer zelf een prachtig fleurig schilderij. Leuk voor in huis, voor op kantoor of om cadeau te geven.

Wanneer je op zoek bent naar een ander type diamond painting dan raden we aan ons verdere assortiment te bekijken.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!