Diamond painting kat

Prrr, miaauww. Grote kans dat jij er ook geen genoeg van kunt krijgen. Waar hebben we het over? Over de diamond painting kat natuurlijk! Ben jij een echte liefhebber van Diamond Painting en is jouw lievelingsdier een kat? Dan zit je zeker goed bij Vrolijke Paintings. Lees nu snel verder!

Een kleurrijke diamond painting van een kat

Wil je jouw interieur meer kleur geven? En ben je daarnaast een echte kattenliefhebber? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel, want dan zit er zeker iets voor jou bij. Wanneer je niet alleen van lieve huiskatten houdt, maar ook van de grotere kattensoorten zoals de leeuwen dan kun je deze ook in ons assortiment vinden. De diamond paintings zijn er in allerlei maten, zo heb je zekers te weten een uitdaging in het ontwerpen.

Rode Kat

Wat zit er allemaal inbegrepen bij de diamond painting kat?

Diamond painting is de nieuwste creatieve hobby van Nederland en Belgiƫ. Door steentjes van kunststof op de juiste plek te leggen maak je zelf de allermooiste schilderijen. Diamond painting werkt met hokjes op nummer, waar je vervolgens de juiste kleur op het vakje plaatst. Het canvas bevat een lijmlaag waardoor de vierkante steentjes blijven plakken. Het kost wel tijd, maar het is heerlijk rustgevend en ontspannend! Let echter wel op, het werkt zeer verslavend!

Een Diamond Painting van Vrolijke Paintings bestaat uit een compleet pakket met alle bijbehorende steentjes, pincet, pen en schraper, hars en een bakje om de steentjes in te leggen. Door middel van het pincet en de bijgeleverde pen kun jij eenvoudig de blokjes oppakken en op het juiste nummer op het canvas met lijmlaag plaatsen. Je kunt dus nadat de diamond painting bij je geleverd is direct aan de slag.

Diamond painting kat kopen

Met Vrolijke Paintings fleur je jouw interieur op, zeker als je een kattenliefhebber bent. Daarom ga je voor de diamond painting artikelen uit onze webwinkel. Kies een mooi model uit en bestel alles dat je nodig hebt eenvoudig online. Vergeet niet de “Luxe Painting Pen” toe te voegen.

Nog een ander exemplaar bestellen? Bekijk diamond painting ”Tulpen” of “Hond”

Heb je advies nodig voordat je bestelt of wil je meer weten over onze leveringen? Stuur ons dan een e-mail op info@vrolijke-paintings.nl. Diamond painting: leuk voor in huis, voor op kantoor of om cadeau te geven.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!