Diamond painting bloemen

Heb je al ervaring met diamond painting? Met diamond painting kun je op eenvoudige wijze een waar kunstwerk maken. Ideaal voor als cadeau of leuk om zelf te maken en op te hangen in je woning! Wij zijn continue bezig met een een super professioneel team elke dag voor al onze klanten. Bestel vandaag nog jouw diamond painting!

Wat is een diamond painting?

Met diamond painting maak je een schilderij met gekleurde, kristallen steentjes. Dit wordt ook wel ‘borduren met steentjes’ genoemd. Op het canvas staat het patroon duidelijk aangegeven, zodat je goed kunt zien waar de steentjes gelegd moeten worden. Wil je ook een gratis luxe painting pen als welkomstcadeau? Bestel dan vandaag nog een diamond painting set.

Hoe werkt diamond painting?

Wanneer je een diamond painting pakket bestelt krijg je een compleet pakket geleverd; alle benodigde materialen zitten hierin. Zo kun je direct aan de slag met de diamond painting!

Wanneer je wilt beginnen aan de diamond painting is het handig om een overzicht te krijgen van alle gekleurde steentjes, sorteer deze zo nodig in een opbergdoosje/sorteerdoosje en nummer de vakjes. Het canvas van de diamond painting is voorzien van het patroon met een lijmlaag/kleeflaag waar de steentjes opgelegd kunnen worden.

Aan de Waterkant

Zorg voor een vlakke ondergrond en bekijk aan welke kant van het patroon je wilt beginnen. Wanneer je vervolgens een klein stukje van de beschermfolie losmaakt en deze omklapt dan kun je middels de kleurcodes de steentjes één voor één op het canvas leggen. Begin met één kleur en leg deze apart in het meegeleverde bakje zodat je overzichtelijk kunt werken. Bij het wisselen van kleur kan je eenvoudig de steentjes in een zakje of opbergdoosje terugleggen. Zo werk je steentje na steentje naar een prachtig eindresultaat toe!

Bestel direct jouw diamond painting bloemen bij Vrolijke Paintings

Heb je de diamond painting snel nodig, bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag? Wanneer je jouw bestelling voor 15:00 uur doorvoert ontvang je jouw painting normaal gesproken de volgende dag. PostNL levert de bestelling namelijk in 95% van de gevallen al de volgende dag bij jou af. Aarzel dan ook niet en voer nu jouw bestelling door op onze webshop. Als je nog vragen hebt dan kan je ons eenvoudig bereiken via het e-mailadres info@vrolijke-paintings.nl en/of het contactformulier

Nog een ander exemplaar bestellen? Bekijk diamond painting “vogels”

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!