Diamond painting bestellen

Wil je een diamond painting bestellen? Diamond painting is de leukste hobby voor creatievelingen. Niet zonder reden is het maken van een diamond painting één van de populairste hobby’s in Nederland. Het maken van diamond paintings zorgt er namelijk voor dat je je een echte kunstenaar voelt. Wil je snel over een diamond painting beschikken? Bestel dan vandaag nog voor 15:00 jouw diamond painting en de bestelling wordt de volgende dag bij je afgeleverd.

Wat is een diamond painting?

Letterlijk vertaalt betekent ‘diamond painting’ in het Nederlands ‘diamant schilderen’. En daarmee omschrijft het precies wat het is. Je maakt namelijk door middel van het plaatsen van beschilderde diamantjes op een groot canvas een schilderij. In de volksmond wordt het maken van een diamond painting ook wel ‘borduren met steentjes’ genoemd. Als je een diamond painting bestelt bij Vrolijke Paintings dan krijg je als welkomstcadeau een luxe painting pen gratis aangeboden. Voer vandaag nog je bestelling door op onze webshop!

Hoe werkt diamond painting?

Wij bieden veel verschillende vormen van diamond painting aan, denk hierbij aan prints met dieren, kinderen of dikke dames. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan met jouw kunstwerk, maar daarvoor is het belangrijk om te weten hoe het maken van een diamond painting werkt. Wij hebben de instructies voor het maken van een diamond painting hieronder op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Hoe maak je een diamond painting?

Om goed aan de slag te kunnen gaan met diamond painting is het goed om te weten wat er allemaal in jouw diamond painting pakket zit. Hieronder vind je een overzichtelijke materiaallijst, alsmede de instructies van het maken van een diamond painting:

  • Diamond Painting pen: hiermee pak je de steentjes uit het bakje waardoor je de steentjes eenvoudig op het doek kunt plakken. Zoals gezegd krijg je bij jouw bestelling van een diamond painting bij ons gratis een luxe diamond painting pen;
  • Diamond painting pincet: hiermee kun je de steentjes oppakken of verplaatsen. Bijvoorbeeld als je ze wat rechter op het doek wilt drukken;
  • Wax: de wax heb je nodig om de steentjes aan de Diamond Painting Pen te laten plakken;
  • Steentjes: de steentjes plak je met behulp van de pen op het doek. Deze steentjes bevatten een nummer die exact overeenkomt met een bepaalde plaats op het diamond painting doek;
  • Bakje: door middel van het bakje houd je de steentjes van één kleur bij elkaar en kun je ze eenvoudig sorteren;
  • Diamond painting canvas: dit is het doek met de door jouw gekozen print waarop je de steentjes gaat plakken.

Bestel nu snel een diamond painting bij Vrolijke Paintings

Wij begrijpen het wanneer dit artikel je heeft geprikkeld om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met een diamond painting. Wees niet bang! Als je jouw diamond painting voor 15:00 bestelt, dan ontvangt je jouw bestelling de volgende dag.

Aarzel dan ook niet en voer nu jouw bestelling door op onze webshop. Als je nog vragen hebt dan kun je ons eenvoudig bereiken via het e-mailadres info@vrolijke-paintings.nl en/of het contactformulier. Je krijgt dan van ons zo spoedig mogelijk een reactie!

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!