‘Meer kleur en vrolijkheid voor iedereen’

Dat is mijn missie. Ik ben geboeid door de alledaagse dingen die om ons heen gebeuren. Hierdoor ontwerp en schilder ik op een vrolijke, warme en realistische manier. Ik neem je graag mee in mijn creatieve wereld van vrolijkheid en heel veel kleur.’

Corrie Leushuis is kunstenares. Ze schildert al jarenlang met veel plezier in haar eigen atelier. Ze ontwerpt, werkt in opdracht, geeft online lessen en workshops. Tekenen en schilderen zijn haar passie. Er gaat dan ook geen dag voorbij zonder dat zij een pen of kwast op het doek plaatst.

Hoe het begon

Al op de kleuterschool werd Corrie zich bewust van haar tekentalent. Op latere leeftijd ging zij twee jaar naar de kunstacademie (AKI), maar daar voelde zij zich niet gelukkig. Het realistisch schilderen en tekenen stond niet op de agenda van de opleiding. Daarna heeft ze zeven jaar lessen gevolgd van een bekend leraar van de Twentse Academie. Dit vormde de basis voor haar verdere schilderscarrière.

Schilderen in atelier

Momenteel is Corrie dagelijks te vinden in haar atelier in Hengelo. Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen maakt ze vrolijke schilderijen die passie en liefde uitstralen.

Blijf altijd op de hoogte!

© 2023 Vrolijke Paintings | KVK: 69973792 | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Via Design | Technische realisatie Sieronline B.V.

Vrolijke paintings Favicon

De sale is gestart!

Bekijk onze sale artikelen nu en profiteer van scherpe prijzen!
Nu gratis verzending in Nederland

Naar de sale!